Astazi el a plecat

Astazi este o zi destul de trista pentru mine. Ma intreb de ce naiba pleaca tocmai oamenii importanti pentru tine???

De data aceasta nu sufletul meu pleaca, ci un om cu un caracter integru. Am avut norocul sa il cunosc si sa fiu mandra ca un tanar poate da atata dovada de responsabilitate, corectitudine si respect. Astazi pleaca si nu ma paraseste doar pe mine, ci pe o intreaga echipa. Oare cum va fi fara el?

Lasand la o parte faptul ca acum vom compara pe toti care vor fi in locul lui si nu vom fi multumiti de ceilalti din simplu fapt ca…nu este el.

Este acel gen de situatie cand un simplu om cu care nu ai avut prea multe lucruri “personale”cu el, dar care iti pune o amprenta in suflet si de care iti vei reaminti de aceasta amprenta benefica tot restul vietii.  Este un exemplu de ASA DA.

Un barbat slabut, la 24 de ani pleaca de la statutul lui bun, la unul si mai bun in aceeasi companie; el devine unul dintre pionii importanti intr-o companie ce se intinde pe toata tara.

Nu stie ca vorbesc despre el, nu va sti niciodata acest lucru….pur si simplu este unul dintre barbatii care nu m-a dezamagit si mi-a dat imboldul de a ma dezvolta, de a ma ambitiona si de a avea speranta ca mai exista oameni buni.

Respect!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s