comportamentul in relatie

O femeie este fericita daca are langa ea un astfel de barbat. Pacat ca sunt tot mai putine femei fericite…

Mulţi bărbaţi, nu mai ştiu să aprecieze şi să respecte o femeie. Atunci când au o relaţie, cred că totul li se cuvine… greşit. O femeie are nevoie de fericire şi afecţiune, dacă îi oferi aceste mici lucruri, ea te va face cel mai fericit. Fii fericit, nu trebuie să i-o spui dacă ştii să i-o arăţi. Poartă-te deci, cum se cuvine, vorbeşte-i frumos, comportă-te cu fineţe şi oferă-i siguranţă.

Arată-i că o sprijini întotdeauna în orice alegere. Nu-i spune “fă ce vrei“, “fă cum ştii tu“, ci implică-te în problemele ei. Arată-i că îţi pasă, spune-i să-ţi povestească despre ce e vorba, ajut-o să ia cea mai bună decizie, susţine-o în ceea ce-i place încercând să înţelegi de ce îi place, nu judecând că n-ar trebui să aleagă asta.

Vorbeşte cu ea. Femeilor le place să vorbească. Nu aiurea aşa cum credeţi voi, domnilor, ci pentru că sunt grijulii şi le pasă. Vor să vorbească pentru ca lucrurile să fie întotdeauna clare; aşadar, vorbeşte cu ea, spune-i problemele tale şi ascultă problemele ei (chiar dacă uneori sunt mereu aceleaşi). Se va simţi protejată şi ajutată şi se va bucura că ai încredere în ea, la rândul tău spre a-i spune problemele tale.

Nu gândi că problemele tale te privesc pe tine şi atât. Ignorând-o şi lăsând-o în afară grijilor tale se va simţi eliminată şi va considera că nu ai destulă încredere. Nu uita, o femeie întotdeauna te va ajuta atunci când ai nevoie şi niciodată nu se va duce să spună mai departe problema ta şi nici nu va râde, oricare ar fi problema cu care te confrunţi. Deci, nu te izola! Aşa va vedea că şi ea contează pentru tine.

Oferă-i flori fără motiv. Fie că e un trandafir, fie o lalea sau o floare de câmp, important e gestul. Nici o femeie nu va spune în gând “mi-a adus o lalea, putea să-mi aducă un buchet”, niciodată! Ci întotdeauna se va bucura de gestul tău. Nu aştepta o sărbătoare pentru a-i face un cadou.

Ia-ţi o zi liberă şi spune-i “astăzi îmi voi petrece timpul cu tine”. Va fi o mare surpriză şi fii sigur că va lăsa orice alt plan pentru asta.

Dacă nu spuneţi “te iubesc” o puteţi arăta. Ştiaţi cât spune o privire? Luaţi asta în calcul.

Câtă vreme comportamentul vostru o arată, femeia va vedea şi nu va avea nevoie de cuvinte. Câtă vreme însă îi veţi spune, dar ea nu va simţi, e zadarnic. O puteţi spune, ea poate zâmbi, voi vă puteţi simţi bine, dar nu fiţi atât de siguri că a crezut-o. Faptele sunt dovada cea mai mare de iubire. Vorbeşte-i frumos, ai grijă de ea, susţine-o, arată-i cât de fericit eşti că e în viaţa ta (iar dacă nu eşti sigur de asta, hotărăşte-te, ori dacă ai uitat în ultima vreme, mai gândeşte-te ce ai lângă tine).

Nu te programa întotdeauna la o întâlnire cu ea, ci fă-i o surpriză când nu se aşteaptă. Du-te direct la ea şi spune-i “îmbracă-te”, mergem undeva. Garantez că va fi receptivă!

Ai grijă de nevoile ei aşa cum are şi ea grijă de nevoile tale şi ţinând cont de ele, împlinește-i-le! Ea va vedea asta, nu-ţi imagina niciodată că tu faci şi ea nu vede nimic. Nu există aşa ceva!

Încetează să mai asculţi la ce fac alţii sau să te uiţi şi să faci cum fac alţii. Tu eşti diferit de ei, eşti unic, deci şi relaţia voastră e unică. Nu va funcţiona după regulile relaţiilor pe care le vezi tu. Şi nu uita! O femeie poate fi raza din viaţa ta, cea pe care o ai o dată şi fără de care la un moment dat vei înceta să mai simţi căldura soarelui. Ai grijă de femeia de lângă tine, respect-o, înţelege-o şi iubeste-o!!!

Articol scris de Răzvan M Popescu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s