moelleux ou chocolat

148762_690049957756109_1535841243239015143_n (1)

Ingrediente pentru moelleux au chocolat

250 g de ciocolata neagra, 5 oua plus 5 galbenusuri, 250 g de zahar, 125 g de faina 250 g de unt

Cum se prepară moelleux au chocolat

Se amesteca zaharul cu ouale. Ciocolata si untul se topesc la bain-marie sau la microunde. Se amesteca cele doua compoziţii si se încorporeaza faina. Formele de aluminiu se dau la cuptor, la 220 de grade, timp de 8 minute, iar cele de ceramica, 10 minute. Important este sa tapetaţi de doua ori formele cu unt, iar a doua oara se adauga si cacao.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s