cum sa iti gasesti varbatul potrivit

Cu fiecare generație ce trece, noi, bărbații, ne pierdem din masculinitate. Nu vorbim despre imagine sau despre atât de populara mentalitate de ”macho”. Toți știu că niciuna dintre acestea nu o să dispară în curând. Vorbesc, mai degrabă, despre respectul pe care îl avem pentru noi înșine.

Acesta este elementul de bază ce diferențiază bărbații de băieți.

În zilele noastre, majorității bărbaților le pasă doar de două lucruri: numărul de bani pe care îi pot face și numărul femeilor cu care se pot culca. Cumva, pe parcursul anilor, aceste 2 lucruri au devenit definiția masculinității. Obținerea succesului în aceste 2 direcții te face să ai un statut înalt printre băieți și îți asigură haine drăguțe, mașini frumoase și locuri VIP la cele mai bune cluburi din oraș. Ba chiar te face popular printre femei și, până la urmă, cui îi pasă pe cine ai rănit în proces? Iei ce e al tău… asta e tot ce contează, nu? Nu.

Se spune că băieții răi atrag femeile. Cum rămâne cu băieții drăguți? Aparent, ei ajung ultimii la final. Sau ba?

Te vrea alături într-o zi, nu te vrea în următoarea. Te înebunește, nu? De ce nu-l poți face să te iubească? Te vezi forțată să te gândești oare cine îi ocupă timpul, mintea și de ce, la naiba, nu te tratează cu dragostea și respectul pe care îl meriți? Dar, pentru un motiv oarecare, tu găsești asta atrăgător, pentru că, undeva adânc în inima ta, ai dorința de a-l câștiga în fiecare zi.

Provocarea te excită la fel de mult cum te și doare.

Toate astea până într-o zi, când te vei trezi întreținând un bărbat care ți-a distrus ambițiile, te-a înșelat fizic, mental și psihic și nu are absolut nimic spre a-ți oferi. Ești cu un bărbat a cărui incertitudine vă distruge atât relația, cât și cariera lui. Acești bărbați mereu sar de la un post de muncă la altul, pentru că ”există o oportunitate mai bună”.

Și totuși, îți distruge ambițiile tale. Nu vrea să ai o carieră mai bună decât el, pentru că ea devine o amenințare pentru ego-ul său. Astfel, te face să te simți inutilă, folosește cuvinte necenzurate la adresa ta, iar apoi se scuză, încercând să pară plin de regrete. Dar nu e așa. Nu se respectă pe sine. Și niciodată nu te va respecta pe tine. Unii numesc acești tip de oameni ”băieți răi.” Eu îi numesc băieți incerți, ce nu au nici o viziune asupra vieții. Brusc, viața la care ai visat pe când erai încă o fată tânără a devenit un vis uitat.

Găsește un bărbat puternic, sigur pe sine și inteligent: cineva care niciodată nu se va juca cu emoțiile tale.

Un bărbat care chiar crede că ești cea mai frumoasă femeie din lume și ți-o spune în fiecare zi. El, ca și băieții răi, tot poate atrage multe femei frumoase. De ce? Pentru că el e sigur pe sine, confortabil în propria piele și este gata să te ia cu sine în călătoria vieții lui. Are o minte agilă și se îmbracă cu stil. Are un limbaj frumos, e respectuos și are cele mai bune maniere. El știe că a dormi cu o femeie oarecare nu este o provocare, ci găsirea celei speciale. Când va găsi femeia visurilor lui, el o va urmări, intensiv dar subtil.

Nu îi e frică să-și investească timpul în curtarea ei, pentru că îi știe valoarea. Și nu e nici o grabă, pentru el știe că lucrurile mărețe necesită timp și efort. Iar dacă vrea ca ea să fie a lui, poți băga mâna în foc că va face tot ce îi stă în puteri să o cucerească. Te va impresiona fără a spune multe cuvinte.

Va lua inițiativa în a organiza nopți speciale pentru tine, te va suna fără vre-un motiv anume, doar pentru a te saluta, te va surprinde la locul de muncă, invitându-te la prânz, sau pur și simplu îți va trimite flori. Inteligența lui îți va stimula mintea, iar carisma lui îți va captura inima. Știe cum să te facă să zâmbești, iar cel mai important, știe cum să te facă să te simți frumoasă, chiar dacă nu ești încă machiată.

Nu concurezi cu alte femei pentru locul de frunte. El îți arată, în fiecare zi, locul tău în viața sa. Nu vrea să te facă geloasă pe alte femei. El vrea ca alte femei să fie geloase pe tine. Când te sărută, o face într-un mod romantic și sexy în același timp. Până și modul în care te cuprinde este plin cu pasiune. Cât despre timpul lui… Este dedicat construirii unei carieri, îmbunătățirii sale și ridicării unei fundații pentru viața pe care și-o imaginează pentru voi doi. El nu se gândește ce club va frecventa diseară sau ce filtru va utiliza pentru următorul său selfie.

E diferit, iar acest lucru te atrage. Te încurajează să-ți urmezi visele, și o face pentru că și le urmează pe ale sale. Stabilește obiective și le urmărește activ. Gratificarea lui are surse interne, și nu externe.

El înțelege cât de frumoasă este viața și vrea să-ți arate asta și ție.

Și, înainte să știi, te vei îndrăgosti în fiecare trăsătură a lui: modul în care îți pronunță numele, modul în care te privește, în care te face să zâmbești, încrederea lui în tine, încurajarea pe care ți-o oferă să-ți urmezi visele… toate acestea. Atunci, poate că e adevărat faptul că băieții răi atrag toate fetele. Și asta nu e o problemă atât de mare, pentru că nu ei sunt cei care vor intra într-o zi în viața ta și-i vor schimba direcția, ci un bărbat adevărat.

Și el ar putea să fie chiar în fața ta. Fii cu ochii în patru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s