new post

Ce o face pe femeie fericită? Banii? Statutul? Zecile de țoale aruncate în garderobă? Sau convingerea că se simte în siguranță, că alături de ea e un om potrivit și împreună pot construi o relație fără impuneri și în același timp atât de frumoasă. Totul devine mult mai simplu când se iubește simplu și când se trăiește  simplu. Pentru că ea, femeia, singură poate fi o sursă de fericire.

Femeia care nu-i este teamă de viitor și nu vrea să-și aducă aminte de trecut, care trăiește cu prezentul și iubește prezentul, pentru că acolo e jumătatea ei și toate momentele de liniște și nebunie, e o femeie fericită.

Femeia care nu are nici o grijă alături de bărbatul ei, pentru că știe că el va fi acolo, cald și bun și va rezolva orice neînțelegere, e o femeie fericită.

Femeia care trăiește fericirea celuilalt și se bucură de fiecare moment avut împreună, care nu așteaptă momente mai bune, dar le crează de mână cu omul drag, e o femeie fericită.

Femeia care zâmbește sincer, care uită de reguli și superstiții, care se bucură de la nimicuri pentru că nimicurile astea vin din partea lui și nu îi e teamă că într-o zi toate astea ar putea fi o amintire, e o femeie fericită.

Femeia care știe să transforme nebuniile în plăcere, să caute surse de inspirație din orice, care se alintă, se lasă cucerită sau aleargă în ploaie, e o femeie fericită.

Femeia care are aproape un braț sigur, o îmbrățișare caldă, un cuvânt spus la timp, care poate privi un desen animat sau să se joace de-ascunselea fără a-i fi teamă că el va reproșa, care adoră ghidușiile făcute în doi și copilărismele trăite doar alături de el, e o femeie fericită.

Dacă o femeie se poartă ca un copil alături de un bărbat, ea e fericită. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s