Bomboane cu rom

bomboane-cu-biscuiti-si-visine

INGREDIENTE:

200 g biscuiti
200 g nuci macinate
200 g unt
2 linguri cacao
1 lingurita esenta rom
1 plic zahar vanilat
visine din compot sau visinata – fara samburi

Pentru topping:
100 g ciocolata cu lapte – topita la baine-marie

PREPARARE:

Macinam biscuitii si nucile. Adaugam cacao, zaharul vanilat, romul si amestecam.

Incorporam untul topit si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia. Luam in mana cam o lingura din compozitie. Punem in mijloc o visina si modelam biluta in jurul acesteia.

La sfarsit le tavalim prin cacao, fistic macinat, nuci macinate, nuca de cocos, zahar pudra sau tos. Eu am preferat sa le imbrac in ciocolata topita in baine-marine.

 

Mai multe poze pe: http://www.divainbucatarie.ro/bomboane-din-biscuiti-cu-visine/

 

Leave a comment